Heen en weer naar een kasteel om een omelet te eten

Het voltallige bestuur en twee leden. Dat was de opkomst voor wat de 'langste rit van je jaar' zou moeten worden. Gelukkig zijn Mellowbikers eerlijke en open mensen en nog voor het vertrek waren de eerste opmerkingen al niet van de lucht... "Ik ben niet in vorm hoor!" en "Het was toch best laat gisteren..." zetten de toon voor de rit. Mellow dus, op naar het kasteel.

Het was een warme dag en Maarten had zijn lange mouwen aan en zijn snelle benen gelukkig thuis gelaten. In een lekker tempo cruisten we richting Ossendrecht waar de leukste tracks bij de Politieacademie gezocht werden. Daarna ging het door naar Putte, over voor sommige onbekende en oneindig slingerende singletracks, op en neer tussen...hee, die booom heb ik toch al gezien? Nou ja, een fijn stukje biken :)"Om onverklaarbare reden had iedereen een bord omelet met spek voor zijn neus"

Er stond 'al' ruim 40km op de teller en dus besloten de aanwezige Mellows dat het tijd werd om weer richting de Stay te gaan. 90km is immers helemaal geen doel opzich, de regen was niet ver weg en het bier lonkte. Zo ging de route langs Huijbergen en de lokale bergjes weer terug naar Bergen op Zoom.

Bij het kasteel stond er eigenlijk pasta op het menu maar om onverklaarbare reden had iedereen een bord omelet met spek voor zijn neus. En een glas cola. Het was immer behoorlijk warm en drukkend aan het worden. De pauze verliep zonder noemenswaardoge bijzonderheden en even later stapten we weer op de fietsen.

Hielden we het droog? Nee, bij lange niet. Met gevaar voor eigen leven ontweken we de blikseminslagen om ons heen om ons veilig onder een parasol te zetten aan het welverdiende biertje. En toen de hemel echt openbrak vertrokken we naar binnen waar de rit als "Prima, lekker ritje, zo moeten we dat vaker doen, matige opkomst, toch gezellig, goeie benen toch wel, mooi paard was dat he, en wat een fijn ommeletje zeg" werd beoordeeld.

Volgende evenement? De Mellow-BBQ!!

Any thoughts?

Loading more content...